03/08/2018

Investors Day & BETAPITCH Global 2017

Investors Day & BETAPITCH Global 2017
03/08/2018

BETAPITCH GLOBAL 2016

BETAPITCH GLOBAL 2016
03/08/2018

BETAPITCH Berlin 2016

BETAPITCH Berlin IoT and Hardware 2016, startup competition powered by betahaus.
01/08/2018

Betapich Tirana June 9th

BETAPITCH is coming to Albania and looks for the best & most promising startups in Tirana. 8 selected startups get to pitch for an expert jury […]
01/08/2018

EU Conference on Industrial Technologies

EU CONFERENCE ON INDUSTRIAL TECHNOLOGIES – CREATING A SMART EUROPE The Netherlands is proud to be the host of the European Conference Industrial Technologies 2016which is […]
01/08/2018

Week of innovative Regions in Europe

The European Commission’s Week of Innovative Regions in Europe (WIRE) 2016 takes place in Eindhoven (NL) 8-10 June 2016. The conference is titled The Power of […]

SME HUB

business support office - pit stop
Mbeshtet bizneset dhe sipermarresit e rinj me sherbime porfesionale biznesi ne: Planning & Management / Operations & Logistics / Finance & Accounting / Sales & Marketing / Internet & Technology / Human Resources / Legal Affairs / Real Estate. Keto sherbime ofrohen me tarifa te reduktuara dhe konkuruese per sipermarresit e rinj ne BhT apo dhe sipermarresit e rinj / bizneset sociale / grate ne biznes / bizneset nga grupet ne nevoje etj

START TERMINAL

Startup Zone - idea / incubate / accelerate / grow
Krijimi nje ekosistemi sfidues, kompetitiv dhe mbeshtetes permes klasterave te industrive dhe sektoreve specifik, eventeve dhe aktiviteteve lokale e nderkombetare, hapesirave fizike per te punuar - diskutuar - prodhuar - trajnua , teknologjive dhe paisjeve profesionale, sherbimeve ndaj biznesit, trajnimeve dhe formaave te ndryshme te rritjes se kapaciteteve per SME etj ... Elementet kyc ne kete drejtim jane ngritja dhe funksionimi i Inkubatorit / Acceleratorit / Laboratorit te Biznesit. Bashkepunimi me nje numer te madh organizatash dhe partneresh qofshin keta publik apo privat krijon mundesi te medha per: financime - punesim - B2B - rritje kapacitetesh - investime etj

BUSINESS GATE

Soft Landing and Smart Takeoff getaway
Sherben si nje HUB per nderkombetarizimin e sipermarrjeve Shqiptare por dhe si porte hyrese per bizneset dhe inisitivat e huaja qe tentojn te fillojne aktivitetin ne tregun tone. Sherben si nje ure komunikimi, hapesire promovimi, rrjet nderveprimi, platforme bashkepunimi per lancimin e sipermarrjes vendase ne tregjet globale por njekohesisht dhe per akomodimin e bizneseve nderkombetare ne tregun vendas. Ofrojme hapesira zyrash, paisje dhe teknologji, sherbime mbeshtetes, evente biznesi, informacion dhe studime tregu si dhe lidhje me operatoret vendas te interesuar.

HUB for Entrepreneurs / Creators / Innovators

SECTORS

CREATIVE INDUSTRIES
TOURISM AND RELATED SECTORS
SERVICES SECTOR
DIGITAL ECONOMY
SMART CITIES mobile, green, connected, intelligent,
ENERGY, CLIMATE CHANGE AND ENVIRONMENT
CONSTRUCTION AND BUILDINGS
EDUCATION AND TRAINING
HEALTHCARE AND WELLNESS
AGROFOOD AND BEVERAGES

A few startups
in beta...

Our members are a diverse group of entrepreneurs, startups, corporate teams, freelancers, and creatives united in their desire to open doors and expand possibilities. Meet a few of the member startups in the betahaus community.
 • Visual Arts

 • Architecture

 • Graphic Design & Illustration

 • Industrial Design

 • Crafts

 • Business & Management

 • Media and communication

 • New Economy technology

 • Entertainment Industries

 • Sport and Recreations

 • Services Sectors

 • Food & Beverage

 • Advertising & Marketing

 • Landscape Architecture

 • Journalism & Creative writing

 • Technical production

5

countries


25

cities


10

places


100

people


PARTNERS

INVESTORS

JOIN NOW